Onze diensten

Import Service

Wij kunnen u begeleiden bij de import en invoer van uw volgende auto. Mede door onze ervaring en deskundigheid kunnen wij uw gewenste auto beoordelen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Heeft u zelf een auto gezien in het buitenland? Maar geen ervaring met invoeren? Wij kunnen een deel of zelfs het gehele invoer traject van u overnemen. Van Aankoop, tot transport tot de BPM aangifte, bij ons bent u op het juiste adres. Haal en breng service behoort ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!

Aankoopadvies / Zoekopdracht

Niet helemaal zeker welke auto het beste bij u en uw situatie past? Laat het ons weten. Samen komen we tot een passende auto. Uw perfecte auto al gevonden? Maar niet zeker over de verkoper of u wilt een stukje extra zekerheid? Samen kunnen we door middel van een zoekopdracht tot een mooi en passend resultaat komen. Er is ook de mogelijkheid om de auto op bestelling via een zoekopdracht naar Nederland te laten komen. Dit gaat op basis van het all-in pakket. Daarin zit de aankoop, het transport en het invoertraject inbegrepen.

Verkoop in opdracht

Niet iedere auto komt hiervoor in aanmerking. De auto moet aan een aantal criteria voldoen. Bijvoorbeeld dat de kilometerstand aantoonbaar dient te zijn. Dit kan doormiddel van NAP of onderhoudshistorie. Voor meer informatie neem contact met ons op!

Tot ziens bij Van Basten Auto's

U kunt ons huidige aanbod op de website bekijken. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Klanten over ons:

Gebaseerd op 98 recensies.
Sjoerd Veerkamp
Sjoerd Veerkamp
2022-05-16
Geverifieerd
keurig bedrijf, zeer betrouwbaar. aanbevolen.
Peter Steins
Peter Steins
2022-05-09
Geverifieerd
Mercedes GLk gekocht bij Martijn , auto bevalt super. Vanaf begin alles perfect geregeld , auto kopen bij Martijn is echt aan te raden.
Jasper Spanjers
Jasper Spanjers
2022-05-04
Geverifieerd
Goede service, snelle reactie en eerlijk advies. Inmiddels al 2 auto's gekocht bij Martijn. Zeker een aanrader!
DJ. Felix
DJ. Felix
2022-04-15
Geverifieerd
Zeer tevreden over Van Basten Auto's. Correct, goede communicatie, heldere afspraken. Blij met mijn "nieuwe" auto die ik hier heb gekocht.
Bart van de Ven
Bart van de Ven
2022-04-14
Geverifieerd
Martijn is betrouwbaar. Hij geeft informatie over de auto ipv dat jij je iets wil verkopen. Kwam na aankoop een foutje boven, is ook snel opgelost.
jelle straub
jelle straub
2022-04-11
Geverifieerd
Afgelopen week mijn nieuwe Opel Vectra bij Van Basten auto's opgehaald. De aanschaf is Super goed verlopen door goede communicatie en afspraken. Auto met een nieuwe Apk gekregen en ook nog een een kleine reparatie uitgevoerd. Helemaal top. Zeker een aanrader om te gaan kijken.
Pieter Bas Veen
Pieter Bas Veen
2022-03-28
Geverifieerd
Volvo v40, gekocht bij van Basten. Het was allemaal snel geregeld goeie inruil prijs gekregen en hiervoor een keurig frisse Volvo v40 gekocht. Super auto ondanks dat de auto uit 2004 is ziet deze er netjes uit en loopt als een zonnetje. Kortom dik voor elkaar!
Jeremy Dane
Jeremy Dane
2022-03-26
Geverifieerd
Vandaag een Volvo v70 opgehaald bij van Basten auto's. Fijne garage om mee te communiceren en te onderhandelen. Mijn oude auto voor een mooie prijs in kunnen ruilen. Auto is geleverd met een nieuwe apk, gepoetst en wel! Opzoek naar een mooie auto? Zeker hier een kijkje nemen 😁
Vincent Vd Logt
Vincent Vd Logt
2022-03-21
Geverifieerd
Gespecialiseerd autobedrijf voor de youngtimer, heb er met plezier mijn Volvo gekocht die het bedrijf zelf uit Zweden haalt. Auto was zeer netjes afgeleverd! Aanrader dus
Monique Wegbrans
Monique Wegbrans
2022-03-21
Geverifieerd
Na goed advies en kennis van zaken een Volvo C30 gekocht. Je wordt prettig geholpen en het is duidelijk dat Martijn weet waar hij het over heeft. Communicatie via de app is prettig en snel. Auto is keurig afgeleverd in de aangegeven week. Van Basten Auto's is een aanrader!

Contact

Van Basten Auto’s

 

Friezenweg 20J

5349AW Oss

E-mail: info@vanbastenautos.nl

Telefoon: +31 631946981

Instagram : Van Basten Auto’s

 

Bedrijfsinformatie

 

KVK-nummer: 61177040

Rekeningnummer: NL92 INGB

0006 5282 10

Openingstijden

Wilt u een auto komen bezichtigen?

Wij zijn op afspraak geopend. U kunt contact opnemen om een afspraak te maken. 

Wij zijn via mail, telefoon, WhatsApp & Instagram te bereiken. Tot snel!

Van Basten Auto’s is RDW erkend

Vragen?

Heeft U een vraag?

U kunt ons contactformulier invullen als u een vraag heeft. Deze zal zo spoedig mogelijk per mail beantwoordt worden.

Ook kunt u contact met ons opnemen via Telefoon, WhatsApp en Instagram.